VIVAT GOŚCIE! VIVAT RESTAURACJE!

Goście, restauracje, szefowie, atmosfera, dania, kelnerzy – co jeszcze składa się na udane przeżycie gastronomiczne? Każdy będzie się mógł przekonać podczas warszawskiej edycji Restaurant Week. 

Wiosenna edycja festiwalu rozpoczyna się dziś, czyli w czwartek 17 czerwca i potrwa do 5 lipca. Na gości czeka specjalne menu w cenie 49 PLN za osobę w aż 83 warszawskich restauracjach. Jest w czym wybierać, ale - uwaga - trzeba się spieszyć, bo limit miejsc na festiwalowe posiłki jest ograniczony.

Co trzeba zrobić? Wejść na stronę festiwalu i wybrać liczbę gości, restaurację, menu (kiedy są opcje bezmięsne do wyboru) i godzinę. Rezerwację zakłada się minimum na 2 osoby i na konkretne godziny: 12.30, 14.15, 16.00, 17.45, 19.30 i 21.15. W tej edycji w cenie posiłku jest napój Coca-Cola; a dla pełnoletnich smakoszy koktajl Martini Fiero & KINLEY tonic water. Specjalna gratka to menu degustacyjne w Restauracji ZONI (pl. Konesera) za 129 PLN od osoby. Vivat warszawskie restauracje!

Agnieszka Kuś 

 17 czerwca 2020 roku
menu festiwalowe w Kieliszkach na Próżnej 
(Restaurant Week, wiosna 2017 r)
Fot. Agnieszka Kuś
Copyright ©2020 Warszawa Express, All Rights Reserved.
Przygotowanie strony: Sławomir Chodorski
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Liczba odwiedzin: 378747